TREIȘPE

BUCUREȘTI

CONTEAZĂ PE TREIȘPE PENTRU LIVRĂRI ÎN ACEEAȘI ZI

Fiecare client al magazinului tau online doreste sa-si primeasca produsul comandat cat mai repede. Chiar in aceeasi zi, daca se poate. Si se poate, dar numai cu Treispe.

NOROC CU FASTIUS CURIER!

Treispe este primul serviciu de curierat dedicat exclusiv magazinelor online. Cu el, ai garantia ca orice comanda lansata pana la ora 13 e livrata in aceeași zi, oriunde in Bucuresti. Astfel, tu vei putea sa te concentrezi imediat asupra vanzarilor urmatoare. Iar clientii vor fi impresionati de promptitudinea livrarii si vor reveni cu placere in magazinul tau online.

TREI LUCRURI DESPRE TREIȘPE

Pentru mai multa rapiditate, serviciul Treispe preia colete de pana la 10 kilograme doar pe baza codului AWB generat online. In plus, aplicatia SoftCurier se conecteaza foarte simplu cu platforma ta de e-commerce. Incheie chiar azi un contract pentru serviciul Treișpe de la Fastius Curier si profita de tarife foarte convenabile. Contacteaza-ne la sales@fastius.ro sau suna la 021.410.25.35.

DETALII

Colete Pânâ la 10 kilograme
Tip colectare AWB generat online
Aplicatii SoftCurier, AWB, Track & Trace
E-Commerce DA
Contact sales@fastius.ro, 021.410.25.35

Fastius Curier își rezervă dreptul de a nu asigura serviciul Treispe, cu obligația de a informa clientul despre acest fapt înainte de preluarea comenzii, în următoarele situații: – condiții meteorologice nefavorabile, independente de voința companiei, cum ar fi, dar fără a se limita la : ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben, cod roșu, polei pe partea carosabilă, etc.; – număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare; – volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă, provocat de unele situații deosebite care survin în anumite perioade aglomerate din an, cum ar fi, dar fără a se limita la: Crăciun, Revelion,Paște, 1 și 8 Martie, etc

SFATURI PRACTICE PENTRU SERVICII PERFECTE

Pentru ca trimiterea ta să ajungă la destinaţie rapid şi-în siguranţă, Fastius Curier îţi oferă câteva sfaturi practice pentru a te bucura de servicii impecabile de curierat rapid.

 • Selectează ambalajul corespunzător conţinutului, ţinând cont de dimensiunile trimiterii
 • Dacă foloseşti de mai multe ori acelaşi ambalaj, înlătură etichetele anterioare, care ar putea crea confuzii
 • Ambalează separat obiectele fragile, pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.
 • Foloseşte bandă adezivă de calitate şi nu uita să indici poziţia corectă în care trebuie să stea obiectul trimis sau dacă acesta necesită atenţie mărită în timpul transportului.
 • Scrie pe fiecare plic toate informaţiile despre destinatar: denumirea companiei, numele şi prenumele destinatarului, numărul de telefon şi adresa completă

Urmează aceste sfaturi sau cere sprijinul experţilor noştri pentru a beneficia mereu de servicii de curierat sigure, rapide şi eficiente – în stilul Fastius Curier.

COLETUL TĂU. PAS CU PAS

 • Începe cu dreptul

  Ambalează corect obiectul pe care vrei să-l trimiţi. Nu uita să scrii pe etichetă toate coordonatele destinatarului şi, înainte de a lansa comanda, asigură-te că pachetul e pregătit pentru predare. Astfel, curierul va putea pleca imediat pentru a face livrarea în timpul promis. Comanda trebuie să conţină toate detaliile necesare: tipul trimiterii (plic sau colet), greutatea sau volumul trimiterii (în cazul coletelor), destinatarul, zona de destinaţie (în Bucureşti, în ţară sau în străinătate), viteza de livrare, tipul de serviciu solicitat şi orice alte menţiuni care facilitează o livrare promptă.

 • A venit curierul

  Imediat după primirea comenzii, dispecerul Fastius Curier trimite detaliile de preluare a trimiterii către cel mai apropiat curier, care va veni la sediul tău în cel mai scurt timp. Curierii noştri sunt profesionişti cu o bogată experienţă în livrări rapide şi îţi garantează o colaborare perfectă pe parcursul expediţiei.

 • Ce este AWB

  Orice expediţie este preluată de curier numai pe baza notei de transport AWB. Nota de transport poate fi întocmită online, chiar de tine, cu ajutorul aplicaţiei SoftCurier, sau de către curierul sosit pentru preluarea comenzii. Dacă expediţia necesită detalii speciale – livrare personală, livrare la o ora prestabilită, date suplimentare de contact, etc. – este indicat ca acestea să fie înscrise la rubrica “Menţiuni speciale” din AWB.

 • Cu ochii pe plic

  Pentru a urmări statusul fiecărei expediţii, intră pe www.fastius.ro. Aici poţi folosi serviciul Track&Trace sau poţi introduce codul AWB în caseta de căutare. Dacă ai mai multe livrări într-o anumită perioadă, poţi genera un raport de confirmări, intrând ca numele de utilizator şi parola primită de la Fastius Curier. Raportul conţine informaţii detaliate despre numele destinatarului, data şi ora de livrare. , s.a., vă sunt detaliate – în orice moment – pe pagina de administrare. Astfel, SoftCurier te ajută să verifici chiar tu evoluţia livrărilor companiei tale.

 • La destinaţie

  După ce expediţia e livrată în siguranţă şi la timp, destinatarul trebuie să confirme primirea ei prin semnarea AWB-ului atașat. Astfel, vei şti imediat că trimiterea ta a ajuns în stare perfectă, datorită profesionalismului Fastius Curier. Contactează-ne chiar acum pentru a afla mai multe despre ofertele noastre personalizate!

© Copyright 2019 Fastius.ro - Fastius Curier este operator de date cu caracter personal (14591)