• martie

    7

    2015
  • 17965
  • 68
Fastius Curier – oferta specială pentru magazinele online (P)

Fastius Curier – oferta specială pentru magazinele online (P)

Companie de curierat premium dedicată exclusiv segmentului business din Bucureşti şi Ilfov, Fastius Curier a acumulat peste 10 ani de experienţă, dezvoltându-se continuu. Pentru că retailul modern a evoluat la rândul său, extinzându-se puternic în zona online, Fastius Curier desfăşoară în prezent o campanie de informare în rândul magazinelor online, cu privire la oferta sa dedicată acestui segment de piaţă.

Cu preţuri corecte, Fastius Curier mizează în oferta sa pe servicii oneste, extrem de rapide, chiar în aceeaşi zi, cu garanţia siguranţei maxime a pachetelor transmise. Companiile din comerţul online trebuie să conştientizeze că alegerea companiilor de curierat cu care colaborează este extrem de importantă, clientul judecând calitatea serviciilor inclusiv după modul în care comanda este transportată până la adresa sa (fie că vorbim de destinatari persoane fizice sau juridice). Mai mult, fiind etapa finală a unei comenzi, livrarea îşi lasă o amprentă decisivă asupra satisfacţiei generale.

Fastius Curier are o echipă bine pregatită, care face faţă cu succes cerinţelor clienţilor săi. Chiar şi pe vreme de iarnă, chiar şi în condiţiile de aglomeraţie din Bucureşti, Fastius Curier reuşeşte să îndeplinească “misiunile” pe care le primeşte. Pentru o afacere, a lucra cu o companie de curierat dedicată exclusiv companiilor este un argument în plus pentru satisfacţie garantată: compania de curierat se va concentra mai bine, lucrând exclusiv pe bază de contracte.

În prezent, Fastius Curier colaborează cu magazine online importante din Bucureşti şi Ilfov, pentru care asigură livrare rapidă şi sigură. Mai mult, unii clienţi ai Fastius Curier – companii importante din Romania – tind să îşi dezvolte activitatea parţial şi legat de mediul online, fiind o provocare în plus pentru Fastius Curier, provocare pe care şi-o asumă cu succes.

Magazinele online, ca şi orice alte companii din Bucureşti, mai mari sau mai mici, pot solicita o ofertă dedicată din partea Fastius Curier. “Suntem o companie de încredere, stabilă, suntem aici de peste 10 ani, avem contracte pe termen lung şi clienţi care lucrează cu placere alături de noi”, spun reprezentanţii Fastius Curier. Detalii despre companie şi despre servicii (inclusiv serviciul Prioritar – livrare în 2 h) pot fi accesate pe www.fastiuscurier.ro .

LEAVE A COMMENT

You must be logged in to post a comment.

68 COMMENTS

© Copyright 2019 Fastius.ro - Fastius Curier este operator de date cu caracter personal (14591)