• februarie

    19

    2015
  • 8617
  • 8
Fastius Curier împlineşte 10 ani de activitate pe piaţa de curierat business

Fastius Curier împlineşte 10 ani de activitate pe piaţa de curierat business

„Când faci curierat rapid, zece ani trec foarte repede. Dar şi foarte frumos, fiindcă în tot acest timp am livrat sute de mii de pachete, am străbătut milioane de kilometri şi, mai ales, am consolidat multe parteneriate de succes”, explică oficialii Fastius Curier.

Încă de la început, Fastius Curier a avut o misiune clară: să ofere unul dintre cele mai performante servicii de curierat premium, dedicat exclusiv mediului de afaceri din Bucureşti. Acest obiectiv a fost atins prin reducerea la minim a timpului de livrare, dar garantând în acelaşi timp siguranţa livrării, spun reprezentanţii companiei.

Aşa a apărut Serviciul Fastius Prioritar, care garantează că o trimitere ajunge la orice destinaţie din Bucureşti în maxim două ore, iar cel mai adesea chiar mai repede.

Deosebita promptitudine se datorează experienţei acumulate preponderent în Capitală, ştiinţei de a folosi la maxim resursele disponibile şi artei deplasării rapide prin traficul aglomerat, au mai explicat oficialii Fastius Curier.

Recenta implementare a sistemului de track&trace este încă o dovadă  a importanţei acordate livrării în siguranţă a fiecărei trimiteri. Inserând codul AWB în aplicaţia track&trace, clienţii pot urmări în timp real statusul expedierilor. Mai mult, cei care supervizează corespondenţa unei companii pot obţine detalii despre trimiteri multiple accesând opţiunile avansate ale sistemului cu un nume de utilizator şi o parolă furnizate de Fastius Curier. Astfel, oferindu-le clienţilor transparenţă totală, Fastius Curier garantează siguranţa fiecărui plic sau colet.

Cum măsoară Fastius Curier succesul strategiei de consolidare a parteneriatelor cu mediul de afaceri din Bucureşti? „Simplu”, răspund oficialii companiei. „În zece ani de funcţionare, niciun client nu a renunţat la serviciile noastre.”

„Când lucrezi pentru companii ca Mastercard, Cosmote, Xerox, Sensiblu, responsabilitatea e foarte mare. Promptitudinea livrărilor este vitală pentru succesul acelor afaceri. Suntem mândri că ele contează. Garantam atât actualilor cât şi viitorilor clienţi că în toate zecile de ani ce vor urma, se vor bucura la fiecare trimitere de servicii în stilul Fastius Curier: sigure, rapide, eficiente”, spune Ciprian Pulpă, Executive Manager al firmei de curierat.

LEAVE A COMMENT

You must be logged in to post a comment.

8 COMMENTS

© Copyright 2019 Fastius.ro - Fastius Curier este operator de date cu caracter personal (14591)