EXPERIENŢA CÂŞTIGATĂ. PROFESIONALISM.

În 2002, Fastius Curier şi-a inceput activitatea de curierat rapid. Şi tot de atunci, Fastius Curier vă ajută să vă respectaţi partenerii de afaceri, asigurându-vă întotdeauna livrări prompte şi în siguranţă. Concentrându-şi activitatea în Bucureşti, Fastius Curier a devenit repede – cum altfel! – unul dintre principalii furnizori pentru mediul business din capitala, cu servicii de curierat premium.

Pentru a satisface exigenţele clienţilor săi, Fastius Curier s-a perfecţionat în continuu. Am încheiat parteneriate noi, am îmbunătăţit performanţa serviciilor de curierat rapid şi am dezvoltat soluţii optime pentru cele mai mari provocări ale mediului de afaceri. În spiritul transparenţei totale, Fastius Curier a implementat aplicaţia online SoftCurier, prin care poţi urmări livrarea în timp real.

Doar strategia de colaborare cu partenerii noştri a rămas la fel: servicii profesioniste la preţuri bune şi personalizate în funcţie de cerinţele tale.

SPECIALIZAREA

Încă de la lansare, serviciile Fastius Curier au fost dedicate exclusiv companiilor şi au respectat cu stricteţe standardele de calitate ale mediului de afaceri. Datorită experienţei bogate în domeniu, Fastius Curier va deveni cu siguranţă partenerul profesionist, eficient şi responsabil al firmei tale. Sună-ne şi convinge-te!

GARANȚIA

O companie de succes are nevoie să se bazeze oricând pe firma de curierat parteneră. Datorită unei bogate experienţe de colaborare cu firme de top din România, Fastius Curier îţi garantează întotdeauna livrări prompte şi în absolută siguranţă. Contactează-ne ca să afli mai multe despre garanţia Fastius Curier!

PERFORMANŢA

La Fastius Curier, fiecare partener e unic. De aceea, soluţiile noastre de curierat se adaptează constant cerinţelor companiei tale, iar serviciile la preţurile competitive satisfac cele mai exigente criterii de calitate.

Descoperă profesionalismul Fastius Curier!

DE CE NOI?

Ani pe piața românească.

De clienții “loiali” și nu numai.

Ora timpul de livrare în București.

MISIUNEA NOASTRĂ. SATISFACŢIA TA.

Încă din prima zi de activitate, Fastius Curier a însemnat mai mult decât servicii de curierat rapid la un preţ bun. Ştim că încrederea unui partener e câştigată doar cu ceva în plus. De aceea, pe lângă promptitudine şi eficienţă, Fastius Curier îţi garantează siguranţa oricărei livrări.
Ştim ce important este să fii sigur că fiecare document ajunge la destinaţie ca şi cum l-ai fi dus chiar tu. Doar că mult mai repede.
Garantând satisfacţia fiecărui client, Fastius Curier construieşte parteneriate pe termen lung. Acesta e obiectivul nostru şi ni-l îndeplinim cu succes în fiecare zi.

LA TIMP ŞI LA SIGUR. SIMPLU DE URMĂRIT.

Un plic urgent trimis cu Serviciul Prioritar de la Fastius Curier ajunge garantat în maxim două ore în orice colţ al Bucureştiului. Pentru a te convinge, e de ajuns să introduci numărul AWB în aplicaţia Track&Trace. Cu Fastius Curier, corespondenţa companiei tale e în siguranţă, iar satisfacţia ta e deplină. Descoperă serviciile noastre ireproşabile cu un click sau un telefon. Câştigă în viteză alături de Fastius Curier!

© Copyright 2019 Fastius.ro - Fastius Curier este operator de date cu caracter personal (14591)