Autentificare |

Conteaza pe Treispe pentru livrari in aceeasi zi

Fiecare client al magazinului tau online doreste sa-si primeasca produsul comandat cat mai repede. Chiar in aceeasi zi, daca se poate. Si se poate, dar numai cu Treispe.

Noroc cu Fastius Curier!

Treispe este primul serviciu de curierat dedicat exclusiv magazinelor online. Cu el, ai garantia ca orice comanda lansata pana la ora 13 e livrata in aceeași zi, oriunde in Bucuresti. Astfel, tu vei putea sa te concentrezi imediat asupra vanzarilor urmatoare. Iar clientii vor fi impresionati de promptitudinea livrarii si vor reveni cu placere in magazinul tau online.

Trei lucruri despre Treispe

integrare Pentru mai multa rapiditate, serviciul Treispe preia colete de pana la 10 kilograme doar pe baza codului AWB generat online. In plus, aplicatia SoftCurier se conecteaza foarte simplu cu platforma ta de e-commerce. Incheie chiar azi un contract pentru serviciul Treișpe de la Fastius Curier si profita de tarife foarte convenabile. Contacteaza-ne la sales@fastius.ro sau suna la 021.410.25.35.

Fastius Curier își rezervă dreptul de a nu asigura serviciul Treispe, cu obligația de a informa clientul despre acest fapt înainte de preluarea comenzii, în următoarele situații: – condiții meteorologice nefavorabile, independente de voința companiei, cum ar fi, dar fără a se limita la : ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben, cod roșu, polei pe partea carosabilă, etc.; – număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare; – volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă, provocat de unele situații deosebite care survin în anumite perioade aglomerate din an, cum ar fi, dar fără a se limita la: Crăciun, Revelion,Paște, 1 și 8 Martie, etc.

Solicita oferta personalizata la: office@fastius.ro

Licentiat: Ancom Membru: AOCR Fastius Curier este operator de date cu caracter personal (14591) http://www.anpc.gov.ro/
Parteneri: Millenium Bank Blom Bank MasterCard Xerox A-D-Pharma Sensiblu MediPlus
Copyright © 2011 Fastius Curier Conditii generale

Certificat Dekra