Autentificare |
  • Hartă Bucureşti
  • Comandă online
  • Solicită ofertă de tarife
Solicita oferta de tarife:
Companie*: Nume/Prenume*: Functie:
Adresa*: Localitate*: Cod postal:
Telefon*: Fax: Email*:
Frecventa livrarilor:
Bucuresti:
National:
Mentiuni speciale:
Volumul trimiterilor zilnice gestionate de Fastius Curier permit prestarea serviciilor de calitate in cele mai bune conditii tarifare.

Coletul tău. Pas cu pas

Fastius Curier îţi spune tot ce trebuie să ştii pentru a beneficia de un serviciu de curierat rapid în stilul nostru : sigur, rapid şi eficient.

Începe cu dreptul: Ambalează corect obiectul pe care vrei să-l trimiţi. Nu uita să scrii pe etichetă toate coordonatele destinatarului şi, înainte de a lansa comanda, asigură-te că pachetul e pregătit pentru predare. Astfel, curierul va putea pleca imediat pentru a face livrarea în timpul promis.

Comanda trebuie să conţină toate detaliile necesare: tipul trimiterii (plic sau colet), greutatea sau volumul trimiterii (în cazul coletelor), destinatarul, zona de destinaţie (în Bucureşti, în ţară sau în străinătate), viteza de livrare, tipul de serviciu solicitat şi orice alte menţiuni care facilitează o livrare promptă.

A venit curierul: Imediat după primirea comenzii, dispecerul Fastius Curier trimite detaliile de preluare a trimiterii către cel mai apropiat curier, care va veni la sediul tău în cel mai scurt timp.

Curierii noştri sunt profesionişti cu o bogată experienţă în livrări rapide şi îţi garantează o colaborare perfectă pe parcursul expediţiei.

 

Ce este AWB: Orice expediţie este preluată de curier numai pe baza notei de transport AWB. Nota de transport poate fi întocmită online, chiar de tine, cu ajutorul aplicaţiei SoftCurier, sau de către curierul sosit pentru preluarea comenzii. Dacă expediţia necesită detalii speciale – livrare personală, livrare la o ora prestabilită, date suplimentare de contact, etc. – este indicat ca acestea să fie înscrise la rubrica “Menţiuni speciale” din AWB.

Codul de AWB este necesar pentru a putea cunoaşte oricând statusul fiecărei expediţii. Astfel, folosind SoftCurier, poţi să urmăreşti în timp real traseul comenzii tale în Bucureşti sau în ţară..

 

Cu ochii pe plic: Pentru a urmări statusul fiecărei expediţii, intră pe www.fastius.ro. Aici poţi folosi serviciul Track&Trace sau poţi introduce codul AWB în caseta de căutare. Dacă ai mai multe livrări într-o anumită perioadă, poţi genera un raport de confirmări, intrând ca numele de utilizator şi parola primită de la Fastius Curier. Raportul conţine informaţii detaliate despre numele destinatarului, data şi ora de livrare. , s.a., vă sunt detaliate – în orice moment – pe pagina de administrare. Astfel, SoftCurier te ajută să verifici chiar tu evoluţia livrărilor companiei tale.

 

La destinaţie: După ce expediţia e livrată în siguranţă şi la timp, destinatarul trebuie să confirme primirea ei prin semnarea AWB-ului atașat. Astfel, vei şti imediat că trimiterea ta a ajuns în stare perfectă, datorită profesionalismului Fastius Curier. Contactează-ne chiar acum pentru a afla mai multe despre ofertele noastre personalizate!

Trei motive. Ca să alegi Fastius Curier

Specializarea: Încă de la lansare, serviciile Fastius Curier au fost dedicate exclusiv companiilor şi au respectat cu stricteţe standardele de calitate ale mediului de afaceri. Datorită experienţei bogate în domeniu, Fastius Curier va deveni cu siguranţă partenerul profesionist, eficient şi responsabil al firmei tale. Sună-ne şi convinge-te!

Garanţia: O companie de succes are nevoie să se bazeze oricând pe firma de curierat parteneră. Datorită unei bogate experienţe de colaborare cu firme de top din România, Fastius Curier îţi garantează întotdeauna livrări prompte şi în absolută siguranţă. Contactează-ne ca să afli mai multe despre garanţia Fastius Curier!

Performanţa: La Fastius Curier, fiecare partener e unic. De aceea, soluţiile noastre de curierat se adaptează constant cerinţelor companiei tale, iar serviciile la preţurile competitive satisfac cele mai exigente criterii de calitate.

Descoperă profesionalismul Fastius Curier! Cere acum o ofertă personalizată de colaborare! Sfaturi practice pentru servicii perfecte

Pentru ca trimiterea ta să ajungă la destinaţie rapid şi-n siguranţă, Fastius Curier îţi oferă câteva sfaturi practice pentru a te bucura de servicii impecabile de curierat rapid.

1. Selectează ambalajul corespunzător conţinutului, ţinând cont de dimensiunile trimiterii

2. Dacă foloseşti de mai multe ori acelaşi ambalaj, înlătură etichetele anterioare, care ar putea crea confuzii

3. Ambalează separat obiectele fragile, pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

4. Foloseşte bandă adezivă de calitate şi nu uita să indici poziţia corectă în care trebuie să stea obiectul trimis sau dacă acesta necesită atenţie mărită în timpul transportului.

5. Scrie pe fiecare plic toate informaţiile despre destinatar: denumirea companiei, numele şi prenumele destinatarului, numărul de telefon şi adresa completă

Urmează aceste sfaturi sau cere sprijinul experţilor noştri pentru a beneficia mereu de servicii de curierat sigure, rapide şi eficiente – în stilul Fastius Curier.

Licentiat: Ancom Membru: AOCR Fastius Curier este operator de date cu caracter personal (14591) http://www.anpc.gov.ro/
Parteneri: Millenium Bank Blom Bank MasterCard Xerox A-D-Pharma Sensiblu MediPlus
Copyright © 2011 Fastius Curier Conditii generale

Certificat Dekra