Autentificare |

“Clienţii magazinelor online sunt tot mai pretenţioşi, au început să-şi cunoască mai bine drepturile şi înţeleg de asemenea mediul foarte concurenţial al pieţei, care nu face decât să îi avantajeze. Astfel, clienţii îşi doresc ca tot mai multe cerinţe să le fie îndeplinite, iar magazinele online sunt obligate să găsească soluţii. Un astfel de aspect este şi livrarea ultra-rapidă, în aceeaşi zi, a produselor comandate, iar serviciul Prioritar al Fastius Curier este tot mai solicitat de către domeniul e-commerce”, spune Ciprian Pulpă, Executive Manager Fastius Curier, una dintre companiile dinamice de curierat, cu activitate în sfera business premium, servicii dedicate companiilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov. Comerţul electronic s-a dezvoltat an de an în Romania, în ciuda crizei economice şi  Articol complet »

Companie de curierat premium dedicată exclusiv segmentului business din Bucureşti şi Ilfov, Fastius Curier a acumulat peste 10 ani de experienţă, dezvoltându-se continuu. Pentru că retailul modern a evoluat la rândul său, extinzându-se puternic în zona online, Fastius Curier desfăşoară în prezent o campanie de informare în rândul magazinelor online, cu privire la oferta sa dedicată acestui segment de piaţă. Cu preţuri corecte, Fastius Curier mizează în oferta sa pe servicii oneste, extrem de rapide, chiar în aceeaşi zi, cu garanţia siguranţei maxime a pachetelor transmise. Companiile din comerţul online trebuie să conştientizeze că alegerea companiilor de curierat cu care colaborează este extrem de importantă, clientul judecând calitatea serviciilor inclusiv după modul în care comanda este transportată până la adresa  Articol complet »

img_9036_07308800

„Când faci curierat rapid, zece ani trec foarte repede. Dar şi foarte frumos, fiindcă în tot acest timp am livrat sute de mii de pachete, am străbătut milioane de kilometri şi, mai ales, am consolidat multe parteneriate de succes”, explică oficialii Fastius Curier. Încă de la început, Fastius Curier a avut o misiune clară: să ofere unul dintre cele mai performante servicii de curierat premium, dedicat exclusiv mediului de afaceri din Bucureşti. Acest obiectiv a fost atins prin reducerea la minim a timpului de livrare, dar garantând în acelaşi timp siguranţa livrării, spun reprezentanţii companiei. Aşa a apărut Serviciul Fastius Prioritar, care garantează că o trimitere ajunge la orice destinaţie din Bucureşti în maxim două ore, iar cel mai adesea  Articol complet »

646x404

Compania de curierat rapid Fastius Curier, cu experienta de peste 10 ani pe segmentul de curierat premium business in Bucuresti si judetul Ilfov, promoveaza in aceasta perioada oferta speciala dedicata magazinelor online. Companiile ce activeaza in sfera comertului online pot beneficia de toate avantajele Fastius Curier: livrare rapida si in siguranta, pachetele putand fi livrate in Bucuresti si Ilfov chiar si in aceeasi zi, prin serviciul Prioritar, in maxim 2 ore. Clientii-companii ai Fastius Curier beneficiaza de preturi foarte mici, fara a se face compromisuri in privinta calitatii serviciilor. Magazinele online interesate de serviciile Fastius Curier pot solicita o oferta dedicata, vizitand http://www.fastiuscurier.ro/. Fiecare companie incearca sa-si optimizeze permanent costurile, cautand in acelasi timp sa pastreze sau – ideal –  Articol complet »

Fastius Curier – Curierat premium pentru companiile din Bucuresti

Fastius Curier este o companie de curierat exclusiv dedicata segmentului de business, oferind astfel servicii de calitate companiilor din Bucuresti si judetul Ilfov. Avand experienta alaturi de companii de toate dimensiunile cu activitate in toate zonele, Fastius Curier reuseste sa indeplineasca orice solicitari ale clientilor, transportand cu succes plicuri, documente, facturi, pachete de orice dimensiuni – inclusiv livrari speciale, fragile, care necesita un tratament adecvat. Intr-un oras aglomerat, cum este capitala, adesea cu probleme speciale de trafic (timp nefavorabil, mitinguri, evenimente ce blocheaza strazi, lucrari de infrastuctura), orice companie are nevoie sa lucreze cu o firma de curierat capabila sa isi gestioneze la maxim resursele umane si tehnice pentru a asigura livrarile mereu la timp si in siguranta absoluta. Fastius  Articol complet »

Licentiat: Ancom Membru: AOCR Fastius Curier este operator de date cu caracter personal (14591) http://www.anpc.gov.ro/
Parteneri: Millenium Bank Blom Bank MasterCard Xerox A-D-Pharma Sensiblu MediPlus
Copyright © 2011 Fastius Curier Conditii generale

Certificat Dekra