Autentificare |
aug 102010

Lumea se mişcă mai repede ca niciodată. Iar pentru ca afacerea dumneavoastră sa ţină pasul, aveţi nevoie de viteză. Fastius Curier are grijă ca documentele dumneavoastră să ajungă, rapid şi sigur, acolo unde trebuie. De acest lucru se conving în fiecare zi toţi partenerii noştri, mari companii precum: Millennium Bank, Blom Bank, Mastercard Romania, Cosmote, Xerox Romania, Mediplus, A&D Pharma, Sensiblu etc.

Documente importante, colete vitale. Oriunde în Bucureşti, cu Fastius Curier totul ajunge în numai 2 ore. Sau mai repede! Peste tot în România, cu serviciul Naţional, comanda vă este transmisă în maxim 24 de ore. Iar pentru expediţiile în străinătate, Fastius Curier a ales o întreagă reţea bazată pe încredere. Şi totul începe cu un telefon

. Sau daţi un click!


Experienţa câştigată. Profesionalism.

În 2002, Fastius Curier şi-a început activitatea  de curierat rapid. Şi tot de atunci, Fastius Curier vă ajută să vă respectaţi partenerii de afaceri, asigurându-vă întotdeauna livrări prompte şi în siguranţă.

Companie care şi-a concentrat activitatea în Bucureşti, Fastius Curier a devenit repede – cum altfel! – unul dintre principalii furnizori pentru mediul business din capitală, cu servicii de curierat premium.

Iar din grija pentru clienţii săi, Fastius Cuier şi-a perfectat activităţile: Parteneriate noi! Servicii performante! Soluţii optime raportate la cele mai pretenţioase cerinţe!…Şi transparenţă totală! Fastius Curier a generat online SoftCurier, aplicaţie dedicată fiecăruia dintre dumneavoastră care doreşte să urmărească livrarea în timp real şi să beneficieze de celelalte opţiuni utile.

Licentiat: Ancom Membru: AOCR Fastius Curier este operator de date cu caracter personal (14591) http://www.anpc.gov.ro/
Parteneri: Millenium Bank Blom Bank MasterCard Xerox A-D-Pharma Sensiblu MediPlus
Copyright © 2011 Fastius Curier Conditii generale

Certificat Dekra