Autentificare |
De 10 ani impreuna

Fastius Curier, certificat de experții de la Dekra

Fastius Curier, companie de curierat rapid premium adresată exclusiv mediului de afaceri din Bucureşti şi Ilfov, a anunţat recent obţinerea certificării privind calitatea serviciilor din partea experţilor de la Dekra. Brandul german reprezintă un organism internaţional de certificare, care se bucură de prestigiu la nivel mondial. După o procedură care a durat 5 luni, auditarea extrem de amanunţită a serviciilor Fastius Curier a fost finalizată cu succes. Dekra a certificat până în prezent peste 18.000 de companii, printre care DHL Express Germany GmbH, DER KURIER GmbH & Co. KG sau Opel. Organismul activează în 24 de țări și colaborează cu peste 1000 de auditori. În urma auditului Dekra, Fastius Curier a primit certificarea bunului mers al activității curente şi a implementat  Articol complet »

Articol complet »

Viteza echipei de ciclişti Fastius Curier, atestată la Skoda Velo Challenge

În anul în care sărbătoreşte un deceniu de curierat premium în Bucureşti, Fastius Curier şi-a adjudecat titlul de cea mai rapidă echipă din Categoria ”Servicii” la concursul de ciclism pentru companii Skoda Velo Challenge. “Ne-am făcut noi înşine un cadou foarte plăcut la aniversarea de 10 ani”, subliniază Ciprian Pulpa, Executive Manager al Fastius Curier. Competiţia care s-a desfăşurat la Băneasa a avut la start peste un număr de 150 de concurenţi. După o cursă disputată, cicliştii din echipa Fastius Curier şi-au dovedit din plin rapiditatea, inclusiv în faţa altor companii de curierat. “Şi clienţii câştigă la împlinirea a zece ani de Fastius Curier. În această perioadă, orice trimitere beneficiază automat de o reducere de 10%. În fiecare zi a  Articol complet »

Articol complet »

Bine aţi venit.

Lumea se mişcă mai repede ca niciodată. Iar pentru ca afacerea dumneavoastră sa ţină pasul, aveţi nevoie de viteză. Fastius Curier are grijă ca documentele dumneavoastră să ajungă, rapid şi sigur, acolo unde trebuie. De acest lucru se conving în fiecare zi toţi partenerii noştri, mari companii precum: Millennium Bank, Blom Bank, Mastercard Romania, Cosmote, Xerox Romania, Mediplus, A&D Pharma, Sensiblu etc.

Documente importante, colete vitale.

Articol complet »

Despre Noi

În 2002, Fastius Curier şi-a inceput activitatea de curierat rapid. Şi tot de atunci, Fastius Curier vă ajută să vă respectaţi partenerii de afaceri, asigurându-vă întotdeauna livrări prompte şi în siguranţă. Concentrându-şi activitatea în Bucureşti, Fastius Curier a devenit repede – cum altfel! – unul dintre principalii furnizori pentru mediul business din capitala, cu servicii de curierat premium.

Pentru a satisface exigenţele…

Articol complet »

Serviciile Fastius Curier. Promptitudine garantată. Preţuri bune

Oricare ar fi cerinţele afacerii tale, serviciile de curierat rapid de la Fastius Curier sunt soluţia potrivită. Vei fi încântat de profesionalismul, rapiditatea şi preţurile noastre accesibile. În plus, pentru orice serviciu ai opta, te bucuri de numeroase avantaje: aplicaţia de urmărire a trimiterilor Track&Trace, confimarea de primire online, livrarea sub semnătură şi garantarea termenelor de livrare.

Articol complet »
Licentiat: Ancom Membru: AOCR Fastius Curier este operator de date cu caracter personal (14591) http://www.anpc.gov.ro/
Parteneri: Millenium Bank Blom Bank MasterCard Xerox A-D-Pharma Sensiblu MediPlus
Copyright © 2011 Fastius Curier Conditii generale

Certificat Dekra